Okos dolgok boltja...
     
    


Megrendelés elküldése
 
3D Virtual Reality
Autós kütyük
Biztonságtechnika
Gombelemek
Gyorstöltők
Kütyük számítógéphez
Miniszámítógép, tablet
Mobiltelefon
Multimedia, Bluetooth
Relax
Sport kamerák
Szállítási költség

Partnerek:
Mikro-PC:


Egészséges kávé:


Videotanfolyam.hu - oktató videók rengeteg témában Hírlevelünk motorja:


Need more features?

Way more features are supported in commercial versions of Shop-Script:

www.shop-script.com

From $179

Szállítási költség Kezdőlap : Szállítási költség :

Átvétel és utánvételes fizetés Pick Pack Ponton

Átvétel és utánvételes fizetés Pick Pack Ponton

(32 Szavazat(ok))

kosárba teszem
Ár: 990.00 Ft
Product code: PPP

Raktáron: igen


Utánvételes átvételi lehetőség az 540 átvételi pont egyikén! A megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül az átadópontra érkezik a csomag!
Kérem, PickPackPont-os átadás esetén feltétlenül adjon meg mobilszámot, és a lakcímét is, mert átvételnél kérhetik a lakcímkártyát!

Pick Pack Pont tájékoztató
1. Mi az a Pick Pack Pont?
Az országban megtalálható 500-nál is több Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot, akár hétvégén is.

A üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, és benzinkutak többnyire fő közlekedési útvonalak mellett. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt sms-ben vagy emailben, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig.

2. Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:
Ha nem tud otthon a postásra várni, és nem tud a postára menni az értesítéssel, mert pl. munkaideje nem engedi, de nem okoz gondot, hogy a küldeményre 3-4 napot várnia kell. Ha nem szeret vagy nem tud az időbeosztásán változtatni, de meg tudja oldani, hogy valamikor beugrik a legközelebbi Pick Pack Pontba, akkor ez a jó választás. Ne Ön igazodjon a futár/postás időbeosztásához! Mindezért cserébe kedvezőbb szállítási díjat kell fizetnie, és akkor veszi át a küldemény, amikor Önnek kényelmes, amikor Ön be tud fáradni a kiválasztott átadó pontba.
3. Díjszabás.
A Pick Pack Ponton történő utánvételes átvétel díja 990Ft. Egyre több helyen fizethet már bankkártyával is. A számlát, amely a kiszállítási díjat is tartalmazza, minden esetben a csomagban fogja megtalálni.

4. Szállítási idő Pick Pack Pont átvétel választása esetén:
Ezt az átvételi módot választva 3-4 munkanap alatt a kiválasztott Pick Pack Pont átadóhelyre kerül a kért áru, ( amennyiben ennél sürgősebb a vásárlás, kérjük válasszon másik szállítási módot!). Az átadóhelyre történt beérkezásről SMS vagy email üzenetet fog kapni. Jó hír, hogy a küldeményeket a legtöbb helyen szombaton és vasárnap is át tudja venni!


Figyelem! Fontos változás 2014.04.09-től: a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles. Ezek a technikai lépések kötelező jelleggel bevezetésre kerülnek a Pick Pack Pontokon, mely változás miatt a csomagkiadás folyamata esetenként több időt vehet igénybe.

Válassz átvevőhelyet, a boltkódot a rendelést elküldésekor írd be az erre szolgáló mezőbe.
Kitünő

Átlagos
Gyenge
ez egy csapás...

 

Copyright © Okos dolgok boltja.... All rights reserved.