USB mikroszkóp
Néhány hónapja szerepel az okosdolgok.hu webáruház kínálatában az USB mikroszkóp. Ez alatt az idő alatt kiderült, hogy nagyon jól használható eszköz, és a visszajelzések alapján különösen hasznos lehet például az oktatásban, otthoni vagy ipari felhasználásban is.

Egyszerűen használható mikroszkóp számítógéphez 18.500Ft-os bruttó áron!

Láthatóvá teszi az apróságokat. Nézd a monitorodon, kivetítőn!

200-szoros nagyítás a monitoron! Fókuszállítás 2cm-től.
Kíváncsi vagy? Szeretnéd látni, milyenek a dolgok valójában?
Ez a könnyen használható számítógépes mikroszkóp erre való! Vizsgáld meg a miniatűr világot!
Pár perc alatt telepíthető, használható, mindenkinek jó mulatság, iskolai oktatásnál is kitűnő eszköz:
- biológia szemlélteséhez,
- anyagismeret órán,
- bárhol máshol, ahol az oktatók fantáziája nem áll meg a kréta és a tábla szintjén...

Láttad már a hajszáladat 200-szoros nagyításban?
- Otthoni használat: apró élőlények, miniatűr világ
- Bőrgyőgyászoknak: anyajegyek vizsgálata, bőrproblémák dokumentálása,
- elektronikai ipar: hajszálrepedések keresése, forrasztások vizsgálata...

Láttál már egy félelmetes hangyát 200-szoros nagyításban? Itt az ideje, hogy megnézd!


Kattints a képre! Extra részletes fotók!

Főbb jellemzők:
* 1,3MP szenzor,* 640*480 videofelvétel lehetőség, * 1280*1024 képrögzítés lehetőség, * 24 bit színmélység
* Manuális fókusz 10mm- , * LED-es fényforrás, * USB csatlakozó, Windows XP (SP2), Vista támogatás

Ajándéknak is kiváló

Az 1280*1024-es felvételek megtekintéséhez kattints a képekre:


Videofelvétel 640*480-as felbontásban készíthető vele. Egy 352*288-as felbontásra kicsinyített video letölthető itt: VIDEO


Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelést adhat le a fenti eszközre. A megrendelés beérkezése után személyesen (emailben, telefonon) vesszük fel Önnel a kapcsolatot a várható szállítási időről tájékoztatva. A raktári készletek föggvényében a szállítási határidő 2-15 munkanap között változhat. Jelenlegi várható szállítási idő: 7 munkanap. A szállítás minden esetben utánvételes postai küldeményként történik, melynek költsége mennyiségtől függetlenül 990Ft.
Név : *
Email cím : *
Telefon:
Mennyiség: (Ár: 18500Ft / db, postaköltség 990Ft utánvéttel) *
Postacim: *
Számla: amennyiben a vevő eltér a postacímnél megadottnál, kérjük itt tüntesse fel, hogy a számla kinek a nevére szóljon.
Megjegyzés:
Ajánló: (Ne módosítsa!)

A "Megrendelem" gomb megnyomásával Ön elfogadja azt a feltételt, hogy ez az ár csak az ajánlókon keresztül ide érkező vásárlók részére érvényes. A rendelés elküldése után automatikus email üzenetben fog értesülni a befogadásról, majd hamarosan újabb emailben a szállítás várható pontos idejéről is értesítést küldünk. Ezeken az üzeneteken kívül egyéb megkeresést tőlünk a jövőben nem kap, adatait a megrendelés teljesítése után azonnal töröljük. Természetesen, amennyiben a továbbiakban is értesülni szeretne az okosdolgok.hu webáruház aktuális akcióiról, a hírlevélre feliratkozásal ezt bármikor megteheti: HÍRLEVÉL

Mint vásárló, Önt megilletik a törvényben biztosított jogok, kérem olvassa el az erről szóló tájékoztatót: VÁSÁRLÓI TUDNIVALÓK
Ha nem szeretne vásárolni, de szívesen segítene a terjesztésben némi jutalékért, úgy, hogy még fel sem kell állnia a gép mellől:


Mivel a jelenlegi törvényi szabályozások szinte lehetetlenné teszik a célközönség közvetlen felkeresését, ezért segítséget kérünk, amit természetesen szívesen honorálunk! Kérem iratkozzon fel az okosdolgok.hu áruház hírlevelére, hogy a részletekről tájékoztassuk:

Név : *
Email : *
Figyelem! Egyes szolgáltatók esetében nem érkezik meg visszigazoló emailünk a postafiókba, ilyen esetekben 1 óra elteltével próbálja meg más email címmel a regisztrációt!


A feliratkozók adatait az előírásoknak megfelelően kezeljük, SOHA SEMMILYEN másik fél részére nem adjuk ki. A feliratkozással Ön hozzájárul, hogy email címére üzenetet küldjünk, amelyben felvázoljuk egy kölcsönösen előnyös együttműködés lehetőségét, valamint a későbbiekben megkeressük Önt hasznos ajánlatokkal. Minden üzenetünkben megtalálható egy AZONNALI leiratkozási lehetőség, tehát amint terhesnek érzi az érkező üzeneteket, AZONNAL leiratkozhat a listáról. A fel és leiratkozás teljesen automatikus, és a leiratkozással AZONNAL és VÉGLEGESEN törlődnek az adatok adatbázisunkból.